sample
sample
sample
 
 
 
 
 
 
 
Infiintata in 2005, ,,Leaua & Asociatii'' s-a impus cu rapiditate ca o societate de avocatura echilibrata si performanta, gratie principiilor ce au stat la baza structurarii echipei: profesionalism, implicare si flexibilitate.

Profesionalismul echipei noastre se bazeaza pe metoda de lucru. Fundamentam cu rigoare lucrarile noastre, pe de o parte dintr-o abordare stiintifica dobandita prin studiile postuniversitare, de doctorat si masterat ale avocatilor nostri, precum si prin proiectele in care sunt implicati constant, si pe de alta parte printr-o abordare pragmatica, integrata a solutiilor juridice valorizand studiile complementare in economie, stiinte politice, istorie si diplomatie ale avocatilor din echipa noastra.

Implicarea reala a avocatilor nostrii se manifesta in promptitudinea reactiilor noastre, abordarea orientata spre solutii creative, spre rezolvarea problemelor, ca reflectare a pasiunii pe care fiecare dintre avocatii echipei o are pentru profesia de avocat.

Flexibilitatea ne-a permis sa construim increderea clientilor nostri printr-o abordare personalizata, adaptata nevoilor fiecarui client si cerintelor fiecarei situatii cu care acesta se confrunta. Flexibilitatea ne creaza si premisele colaborarii profesionale cu alte societati de avocatura atunci cand interesul clientilor nostrii o cere.

Suntem in continuare consecventi principiilor care ne-au reunit, considerand mediul puternic concurential actual un privilegiu ce ne ofera sansa de a ne valorifica propria identitate.
Copyright© Leaua & Asociatii 2011. All rights reserved.